Επαγγελματικός Κατάλογος

Η επιλογή αξιόπιστου συνεργάτη για την ψηφιακή προβολή μιας επιχείρησης είναι στρατηγικής σημασίας!

Σήμερα, που η αγορά κατακλύζεται από πλήθος “επαγγελματιών” στον χώρο της digital προβολής και διαφήμισης, η σωστή επιλογή συνεργάτη αποτελεί ζήτημα κομβικής σημασίας για έναν επαγγελματία.

Η απόφαση μιας επιχείρησης να διαφημιστεί ψηφιακά συνιστά στρατηγική κίνηση για το μέλλον της. Γι’ αυτό και τα κριτήριο επιλογής του συνεργάτη, στον οποίο θα αναθέσει την ψηφιακή της προβολή, οφείλει να είναι η αξιοπιστία και η αποδεδειγμένη γνώση και αποτελεσματικότητά του στα συγκεκριμένα θέματα.

Χαρακτηριστική των “κινδύνων” που μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιχείρηση εξαιτίας της λανθασμένης επιλογής συνεργάτη, είναι η πρόσφατη απόφαση της Google να λάβει μέτρα σε βάρος ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν “κακές πρακτικές” για τη βελτιστοποίησή τους στις μηχανές αναζήτησης. Ένα παράδειγμα τέτοιας πρακτικής είναι η εκτεταμένη χρήση Link Building, δηλαδή η αγορά ψεύτικων εξωτερικών συνδέσμων (external links) προς συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με σκοπό την παραπλάνηση του αλγόριθμου της Google και την καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα.

Η παραπάνω πρακτική, που είναι ενάντια στις καλές πρακτικές (best practices) της Google, είναι από τις πλέον γνωστές και διαδεδομένες πρακτικές Black Hat που χρησιμοποιούν πολλές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων (Web Design) ή υπηρεσίες SEO (Search Engine Optimization), ώστε να πετύχουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την κατάταξη μιας ιστοσελίδας στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.

Φυσικά, η “τιμωρία” μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας από τη Google μπορεί να αποφέρει ανυπολόγιστες συνέπειες στην προβαλλόμενη επιχείρηση. Γι’ αυτό, ως Χρυσός Οδηγός συμβουλεύουμε πως, η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη για την ψηφιακή προβολή μιας επιχείρησης θα πρέπει να γίνεται με βασικό κριτήριο την αξιοπιστία και την ικανότητα του συνεργάτη αυτού να προσδώσει πραγματική προστιθέμενη αξία και μετρήσιμο όφελος στην επιχείρηση.

Στο adsolutions.xo.gr, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τα οφέλη, που μπορεί η επιχείρηση σας να κερδίσει απ’ τις υπηρεσίες ψηφιακής προβολής, που ο Χρυσός Οδηγός προσφέρει.

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ