Επαγγελματικός Κατάλογος

Εκμεταλλευτείτε την παρουσία σας στο Facebook με Ads και κερδίστε νέους πελάτες!

Με τα Facebook ads απευθύνεστε σε μεγαλύτερο και στοχευμένο κοινό!

Οι Έλληνες χρήστες του Facebook αγγίζουν σχεδόν τα 5 εκατομμύρια (Πηγή monitor: Μάιος 2013) και χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να δικτυωθούν με φίλους, να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν.

Ο μεγάλος αριθμός χρηστών του Facebook, όπου σχεδόν ένας στους δυο Έλληνες έχουν λογαριασμό, οδηγεί τις εταιρείες να το χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο παρουσίας και προώθησης των προϊόντων-υπηρεσιών τους. Όλες οι επιχειρήσεις οφείλουν να ενισχύσουν την online παρουσία τους και στο Facebook δημιουργώντας καταρχήν μια σελίδα (Facebook page).

Η σελίδα αυτή θα παρέχει όλες τις πληροφορίες για την επιχείρηση, μια περιγραφή του αντικειμένου, ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας, όπως E-mail, διεύθυνση, website, τηλέφωνα κτλ.

Για να προσελκύσει μια εταιρεία όμως περισσότερους πελάτες θα χρειαστεί να γνωστοποιήσει την σελίδα της στο κοινό. Αυτό επιτυγχάνεται με την διαφήμιση των Facebook ads.

Τα Facebook ads είναι διαφημίσεις που μπορεί να κάνει μια επιχείρηση και να προσεγγίσει νέο και μεγάλο πελατολόγιο.

Οι διαφορετικές επιλογές στόχευσης ενός χρήστη, όπως τα δημογραφικά χαρακτηριστικά του (ηλικία, φύλλο, πόλη, χώρα), τα ενδιαφέροντα του, η οικογενειακή του κατάσταση και άλλα, δίνουν την δυνατότητα στις εταιρείες να επιλέξουν στοχευμένα το κοινό που θέλουν να επικοινωνήσουν.

Οι διαφημίσεις έχουν στόχο να οδηγήσουν τους χρήστες που είναι στο Facebook, στην σελίδα (facebook page) μιας επιχείρησης ή στην ιστοσελίδα της και με αυτό τον τρόπο να επικοινωνήσει άμεσα τα προϊόντα-υπηρεσίες της, να αυξήσει τις πωλήσεις, να προωθήσει έναν διαγωνισμό της ή μια προσφορά της, ή γενικά να ενισχύσει την εικόνα της (brand awareness).

Όλες οι εταιρείες από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους και αγορές μπορούν να πραγματοποιήσουν καμπάνιες διαφήμισης facebook ads και να προσελκύσουν νέο πελατολόγιο. 

Στο Χρυσό Οδηγό, με σκοπό να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας προσφέρουμε την υπηρεσία των Facebook ads. Επικοινωνήστε τώρα με ένα σύμβουλο διαφήμισης του Χρυσού Οδηγού στο 800 110 1888 για περισσότερες πληροφορίες!

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ