Επαγγελματικός Κατάλογος

XrySOS Φαρμακεία-Νοσοκομεία: Μια δωρεάν mobile εφαρμογή πραγματικός χρυσός!

Η ζωή στις πόλεις και ο ατελείωτος καταιγισμός πληροφοριών κάνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για τη διευκόλυνση της ζωής μας αναγκαία. Μία από τις ανάγκες που χρήζουν διευκόλυνσης είναι η αναζήτηση και εύρεση φαρμακείων και νοσοκομείων. Ο Χρυσός Οδηγός, με σκοπό να καλύψει αυτή την ανάγκη, κυκλοφόρησε δωρεάν την mobile εφαρμογή ‘XrySOS Φαρμακεία – Νοσοκομεία’!

Η κύρια υπηρεσία-λειτουργία της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι η αναζήτηση και εύρεση των φαρμακείων και νοσοκομείων, τα οποία βρίσκονται κοντά στον χρήστη, τόσο εφημερευόντων, όσο και αυτών του κανονικού ωραρίου.

Ιδιαίτερα σημαντικές και χρήσιμες είναι η δυνατότητα αναζήτησης βάσει ώρας για την εύρεση φαρμακείου (παράδειγμα ανάγκης: “θέλω να βρω εφημερεύον φαρμακείο σε πέντε ώρες από τώρα”) και η δυνατότητα αναζήτησης βάσει συγκεκριμένης κλινικής για την εύρεση νοσοκομείου (παράδειγμα ανάγκης: “θέλω να βρω νοσοκομείο με εφημερεύουσα Αιματολογική κλινική σε πέντε ώρες από τώρα”).

Επίσης, παρέχονται βασικές οδηγίες Πρώτων Βοηθειών, για έκτακτες ανάγκες σχετικές με την υγεία (π.χ. δηλητηρίαση, πνιγμός, εγκαύματα) και τηλέφωνα υπηρεσιών υγείας άμεσης ανάγκης (π.χ.: Ε.Κ.Α.Β., Κέντρο Δηλητηριάσεων).

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, που κυκλοφόρησε η εφαρμογή, τα σχόλια των χρηστών ήταν ιδιαίτερα θετικά! Η εφαρμογή αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις των δωρεάν εφαρμογών τόσο στο iTunes όσο και στο Google Play.

Η χρησιμότητα της εφαρμογής αυτής αποδεικνύεται από τη βράβευσή της ως η Πιο Χρήσιμη Εφαρμογή (Most Useful App) στο 3ο Συνέδριο Infocom Apps, το οποίο διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Smartpress.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στα Ελληνικά, όσο και στα Αγγλικά. Έχει καταχωρηθεί στην κατηγορία: α) ‘Utilities’ στο iTunes και β) ‘Health & Fitness’ στο Google Play απ’ όπου μπορούν να μεταφορτωθούν.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή XrySOS Φαρμακεία-Νοσοκομεία θα βρείτε στη σχετική ενότητα του adsolutions.xo.gr.

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ