Επαγγελματικός Κατάλογος

Ο Χρυσός Οδηγός και φέτος δίπλα στο Χαμόγελο Του Παιδιού

Ο Χρυσός Οδηγός αρωγός στις επικοινωνιακές ανάγκες του οργανισμού στο Διαδίκτυο.

Ο Χρυσός Οδηγός με αίσθημα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζει για ακόμη μία χρονιά τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προβάλλοντας στα ψηφιακά μέσα που διαθέτει 2 σημαντικές πρωτοβουλίες την:

Πώληση Πασχαλινών δώρων και λαμπάδων από το e-shop του Οργανισμού
Λαχειοφόρο Αγορά που θα ολοκληρωθεί στις 9 Μάϊου 2022 προς ενίσχυση των εκπαιδευτικών αναγκών 303 παιδιών που μεγαλώνουν στα 11 Σπίτια του Οργανισμού πανελλαδικά.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την πολυετή του δράση έχει σταθεί δίπλα σε περισσότερα από 1.800.000 και πλέον παιδιά και τις οικογένειες τους σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Η κ. Χριστίνα Πολύζου, υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού του Χρυσού Οδηγού, δήλωσε: «Με πάγιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στην μελλοντική μας Κοινωνία, ο Χρυσός Οδηγός δεν θα μπορούσε να απέχει από τις ενέργειες του Οργανισμού, που είναι άξιες σεβασμού και υπόδειγμα για όλους μας.»

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Προέδρος Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε στην συνέχεια: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Χρυσό Οδηγό που διαχρονικά στέκεται πλάι μας, στηρίζοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Με ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή τις ανάγκες του Οργανισμού μας, συμβάλλοντας επικοινωνιακά στη διάδοση των εξειδικευμένων και ολιστικών υπηρεσιών που, εδώ και 26 χρόνια, προσφέρουμε αδιάκοπα για κάθε ευάλωτο παιδί και την οικογένειά του.
Ειδικότερα τις μέρες αυτές, υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, η αρωγή του μέσω της ενημέρωσης των χιλιάδων επισκεπτών του ενισχύει σημαντικά τις καθημερινές μάχες που δίνουμε για κάθε παιδί που υποφέρει. Σας ευχαριστούμε θερμά!»

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ