Επαγγελματικός Κατάλογος

Nέα ενότητα-hub “Ταξίδια-Τουρισμός”

Από την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, στο xo.gr προστέθηκε η νέα ενότητα-hub ‘Ταξίδια-Τουρισμός‘. Στην ενότητα αυτή, συγκεντρώσαμε όλο εκείνο το περιεχόμενο και υπηρεσίες του xo.gr, που σχετίζοναι με οτιδήποτε αφορά σε ένα ταξίδι και στον τουρισμό γενικότερα.

Η νέα αυτή ενότητα αποτελείται από:

  • Την κεντρική σελίδα, που παρέχει άμεση πρόσβαση:
    • Στα αποτελέσματα δημοφιλών επαγγελματικών κατηγοριών της ενότητας
    • Σε προβολές σημαντικών πελατών μας καθώς και
    • Σε ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με τον Τουρισμό
  • Τα Ξενοδοχεία-Καταλύματα, από όπου παρέχεται η δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων κ.α. καταλυμάτων στην πόλη της επιλογής του επισκέπτη, με απώτερο στόχο την κράτηση μέσω και της πρόσφατης συνεργασίας μας με το Tripadvisor, καθώς και πρόσβαση σε μία πλειάδα κατηγοριών (Ξενοδοχεία, Αεροπορικές εταιρείες, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.α.).
  • Τα Ακτοπλοϊκά Δρομολόγια, που παρέχουν τη δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης δρομολογίων πλοίων από και προς οποιοδήποτε λιμάνι της χώρας καθώς και σχετικές πληροφορίες για ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Στη νέα αυτή ενότητα-hub έχουν εφαρμοστεί οι αρχές του νέου σχεδιαστικού συστήματος (design system) του xo.gr. Και φυσικά, έχει υλοποιηθεί τεχνικά με τρόπο τέτοιο, ώστε ο επισκέπτης να έχει παρόμοια εμπειρία πλοήγησης από οποιαδήποτε συσκευή και αν το επισκέπτεται (desktop PC, tablet ή mobile).

Για το συγκεκριμένο έργο συνεργάστηκαν οι ομάδες: Product Design, ΙΤ και Digital Services της Χρυσός Οδηγός Α.Ε.

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ