Επαγγελματικός Κατάλογος

Νέα Δυνατότητα στο xo.gr: Διόρθωση Δωρεάν Προβολής

Στα πλαίσια της συνεχόμενης βελτίωσης του xo.gr, τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας όσο και σε επίπεδο εγκυρότητας, πρόσφατα λανσάραμε μία νέα δυνατότητα! Πλέον, όσοι επαγγελματίες υπάρχουν στο xo.gr με δωρεάν προβολή, έχουν τη δυνατότητα διόρθωσης δωρεάν προβλής με έναν αμεσότερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, στη σελίδα προβολής του επαγγελματία, πατώντας στην επιλογή “Διόρθωση Προβολής”, ο χρήστης παραπέμπεται σε μία φόρμα προτεινόμενης αλλαγής στοιχείων, όπου μπορεί να προτείνει ποιά στοιχεία χρειάζεται να αλλαχτούν και με ποιό τρόπο. Κάθε συμπληρωμένη φόρμα δεν οδηγεί σε αυτόματη αλλαγή στοιχείων, αλλά ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα του Χρυσού Οδηγού, προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι πράγματι τα προτεινόμενα στοιχεία είναι τα σωστά. Μόνο στην περίπτωση της επαλήθευσης των στοιχείων από αξιόπιστες πηγές, δρομολογούνται οι προτεινόμενες αλλαγές προκειμένου να ανέβουν στη βάση του xo.gr.

Η ομάδα Βάσης του Χρυσού Οδηγού, επικαιροποιεί καθημερινά εκατοντάδες επιχειρησιακά σημεία, προκειμένου οι χρήστες του xo.gr να βρίσκουν πάντα ό,τι πραγματικά αναζητούν άμεσα και έγκαιρα. Άν όμως κάποιο επιχειρησιαμό σημείο, στην πορεία των ετών αλλάξει, εδώ βρισκόμαστε, με την πολύτιμη βοήθειά σας, για να το διορθώσουμε!

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ