Επαγγελματικός Κατάλογος

Πως θα συντηρήσεις το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Σε δέκα μέρες έχουμε Χριστούγεννα, που σημαίνει ότι λογικά, όλοι πλέον έχουμε στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Έχεις επιλέξει φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο; Εάν ναι μάθε πώς θα συντηρήσεις το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο με απλά βήματα ώστε να μη γεμίσει το σπίτι με πεσμένες ξερές βελόνες!

Ποια είναι τα βήματα;

Καταρχάς, φέρνοντας το δέντρο σπίτι, χρειάζεται να το τοποθετήσουμε σε μία βάση με νερό, ώστε να «ενυδατώνεται» συνεχώς (όσο μεγαλύτερο είναι το δέντρο, τόσο περισσότερο νερό χρειάζεται καθημερινά, και ειδικότερα στην αρχή). Αν το δεν έχουμε κάνει, και το δέντρο μας είναι ήδη στολισμένο και δεν μπορούμε να το μετακινήσουμε, αυτό που θα βοηθήσει, είναι να ψεκάζουμε με λίγο νερό τον κορμό του, με προσοχή όμως ώστε το νερό να μην πέσει πάνω σε καλώδια ή σε ηλεκτρικά λαμπάκια.

Κρατάμε το δέντρο μακριά από καλοριφέρ, τζάκι, κάθε είδους θερμαντική μονάδα, ακόμα και από το φως του μεσημεριανού ήλιου!

Ένα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, είτε φυσικό είτε πλαστικό, δίνει την πιο χαρακτηριστική εορταστική νότα στο χώρο μας. Και σε περίπτωση που ακόμα δεν έχεις προμηθευτεί όλα τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, βρες στο xo.gr όλα τα καταστήματα πώλησης Χριστουγεννιάτικων ειδών σε όλη την Ελλάδα!

Καλές μας γιορτές!

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ