Επαγγελματικός Κατάλογος

Η επισκεψιμότητα του xo.gr εκτοξεύτηκε! 1 στους 2 Έλληνες το επισκέπτονται!

To xo.gr, ο online επαγγελματικός κατάλογος του Χρυσού Οδηγού, αποτελεί πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά sites. Η μεγάλη επισκεψιμότητα του xo.gr αποδεικνύεται καθώς 1 στους 2 Έλληνες το επισκέφτηκαν το 2016!

Βάσει των επικρατέστερων μετρήσεων η διείσδυση των Ελλήνων στο Internet έφτασε λίγο παραπάνω από τους 7 εκατομμύρια χρήστες, γεγονός που σημαίνει ότι οι μισοί χρήστες του Internet στην Ελλάδα εμπιστεύτηκαν το xo.gr για την αναζήτηση πληροφοριών για επαγγελματίες το 2016!

Σύμφωνα με τα στατιστικά του xo.gr, πάνω από 3,5 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν το xo.gr μηνιαία, πραγματοποιώντας περισσότερες από 6 εκατομμύρια επισκέψεις στο site το μήνα. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η πιστότητα των χρηστών του xo.gr κρατά σταθερά ανοδική πορεία, καθώς το 2016 η απευθείας επισκεψιμότητα του xo.gr αυξήθηκε θεαματικά, κατά 63% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Επιπροσθέτως, η οργανική επισκεψιμότητα του site που ήταν ήδη σε πολύ υψηλά επίπεδα αυξήθηκε επίσης το 2016 κατά 14% σε σχέση με το 2015, ενώ οι επισκέψεις από κινητές συσκευές ακολουθούν την παγκόσμια τάση με συνεχόμενη άνοδο, κλείνοντας το 2016 με ποσοστό επισκεψιμότητας 55%, ξεπερνώντας τις επισκέψεις από desktop!

Διακρίνεται λοιπόν, ότι η εγκυρότητα και η πληρότητα των πληροφοριών που παρέχει ο Χρυσός Οδηγός, τόσο σε επίπεδο επαγγελματιών όσο και σε επίπεδο άλλων χρηστικών πληροφοριών (όπως οι υπηρεσίες δρομολόγησης, πρόγνωσης καιρού, κινηματογραφικών και θεατρικών παραστάσεων κ.α.,καθιστούν το xo.gr μία κορυφαία επιλογή των online χρηστών για κάθε τους αναζήτηση.

*Όλα τα στατιστικά στοιχεία του xo.gr προκύπτουν βάσει Google Analytics.

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ