Επαγγελματικός Κατάλογος

Πείτε μας τη γνώμη σας και μπείτε στην μεγάλη κλήρωση για ένα Samsung S6!

Mε σκοπό να βελτιώνουμε την συνολική εμπειρία σας με το xo.gr και στη προσπάθειά μας να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι, χρειαζόμαστε την γνώμη σας στην έρευνα ικανοποίησης των χρηστών του xo.gr. 

Επισκεφτείτε τον σχετικό σύνδεσμο https://www.surveymonkey.com/s/xo-user-satisfaction-survey-2015Q4 και απαντήστε τώρα στις ερωτήσεις. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν θα διαρκέσει πάνω από 7 λεπτά.

Με την συμπλήρωση των ερωτήσεων μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την μεγάλη κλήρωση, στην οποία ένας τυχερός θα κερδίσει το smartphone Samsung S6! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2015. Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί στις ιστοσελίδες του Χρυσού Οδηγού.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το xo.gr, την πρώτη μηχανή τοπικής αναζήτησης για επαγγελματίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ