Επαγγελματικός Κατάλογος

3 +1 ενδιαφέρουσες προτάσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη εκκλησία και είναι η ημέρα της νηστείας, της λαγάνας, του χαρταετού και της αργίας! Σας προτείνουμε 3 +1 ιδέες να περάσετε καλά την Καθαρά Δευτέρα, ανάλογα πάντα με τις προτιμήσεις σας.

1. Μπορείτε να περάσετε μια βόλτα και να επισκεφτείτε τα «Κούλουμα» στον Δήμο σας. Θα βρείτε σε αφθονία λαγάνα, ταραμά και τα άλλα νηστίσιμα φαγώσιμα όπως φασολάδα χωρίς λάδι, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε με το πέταγμα χαρταετού. Είθισται στα Κούλουμα που διοργανώνουν οι Δήμοι να υπάρχει πάντα και το σχετικό γλέντι, οπότε φροντίστε να μην φάτε πολύ λαγάνα. 

2. Αν αποφασίσετε να περάσετε το τριήμερο στο σπίτι σας και δεν είστε σε διάθεση να ακολουθήσετε τους γείτονες στα «Κούλουμα» της περιοχής σας για να πετάξετε τον χαρταετό, μπορείτε να συνδυάσετε μια μικρή βόλτα παραθαλάσσια με ένα ωραίο και οικονομικό γεύμα. Αναζητήστε όμως εγκαίρως το ταβερνάκι ή εστιατόριο της επιλογής σας στο Χρυσό Οδηγό, γιατί είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι θα επιλέξουν να κάνουν το ίδιο με εσάς.

3. Τώρα θα μου πείτε, αργία και τριήμερο και θα καθίσω σπίτι; Αν υπάρχει διάθεση για socializing, η επιλογή ενός Hot Destination είναι εγγύηση. Ποιοι προορισμοί είναι αυτοί; Μα αυτοί που είναι δίπλα στα χιονοδρομικά κέντρα και προσφέρουν πλήθος επιλογών σε καταλύματα διαφόρων επιλογών. Χειμώνας είναι, χιόνι έχει πέσει αρκετό, απλά τσεκάρω τον καιρό, πριν αποφασίσω το μέρος για να σιγουρευτώ πως θα εξοπλιστώ και τι θα μου χρειαστεί. Είναι σίγουρο πως οι επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση θα είναι πολλές στο μέρος που θα επισκεφτείτε. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε την παρέα σας!

4. Η τελευταία μας πρόταση είναι να πάρετε άδεια από την δουλειά την Παρασκευή, έτσι ώστε να το κάνετε 4ήμερο!

Χρυσός Οδηγός
Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ