Επαγγελματικός Κατάλογος

Συμβουλές για την φύλαξη των χαλιών σας!

Η είσοδος μας στην εποχή της άνοιξης σηματοδοτεί και το ξέστρωμα των χαλιών, τον καθαρισμό και την φύλαξή τους μέχρι τον επόμενο χειμώνα.

Είναι τώρα η εποχή για να αποφασίσετε τι θα κάνετε με τα χαλιά του σπιτιού σας. Μπορείτε να τα περιποιηθείτε μόνοι σας, ή να αποφασίσετε να τα εμπιστευτείτε στους ειδικούς με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Η διάθεση σας, ο χρόνος, το budget και ο αποθηκευτικός σας χώρος, αν αυτός υπάρχει θα καθορίσουν την απόφασή σας.

Αν επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας θα πρέπει να γνωρίζετε πως πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό, τα χαλιά θα πρέπει να έχουν τιναχτεί καλά, έτσι ώστε να αφαιρεθούν και οι τελευταίοι κόκκοι σκόνης που είναι σίγουρο ότι θα έχουν. Ο κλασσικός τρόπος του τινάγματος είναι ο ενδεδειγμένος. Φάτε ένα καλό πρωινό και ξεκινήστε σε ανοιχτό χώρο το τίναγμα ή κρεμάστε τα πιο μεγάλα χαλιά και αρχίστε το χτύπημα. 

Μια επαγγελματική σκούπα καθαρισμού θα σας βοηθήσει να το πλύνετε καλά ή αν δεν έχετε η χρήση κάποιου απορρυπαντικού θα κάνει καλά την δουλειά του. 

Το χαλί σας πριν φυλαχθεί θα πρέπει να είναι απολύτως στεγνό και να μην περιέχει υγρασία και δεν θα πρέπει να αποθηκευτεί σε χώρο με υγρασία.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολλά, περίπλοκα και δεν έχετε τη διάθεση ή τον χρόνο να το κάνετε μόνοι σας, αναζητήστε τους επαγγελματίες του είδους για να έχετε ένα αποδεδειγμένο καλό αποτέλεσμα.

Στην σχετική σας αναζήτηση για το κατάλληλο συνεργείο καθαρισμού χαλιών θα βρείτε τις προσφορές που δίνουν αυτή την περίοδο, οι οποίες μπορεί να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα, μέχρι και 20% και μπορούν να συνδυάζουν και δωρεάν υπηρεσίες, όπως την φύλαξη τους για παράδειγμα, κάποιου είδους ασφαλιστική κάλυψη ή επιδιόρθωση που τυχόν χρειάζεται το χαλί σας. 

Στη τηλεφωνική σας έρευνα αγοράς θα πρέπει να τους ενημερώσετε για το είδος των χαλιών (μάλλινα, μεταξωτά, μοκέτα) που θέλουν καθάρισμα, τα τετραγωνικά μέτρα, το είδος του καθαρισμού που επιθυμείτε (βιολογικό, στεγνό καθάρισμα) και αν θέλετε να σας τα φυλάξουν. 

Οι περισσότεροι επαγγελματίες έρχονται στο χώρο σας για να δουν τα χαλιά και εφόσον αποφασίσετε και συμφωνήσετε την τιμή τους τα παίρνουν, μέχρι να τους τηλεφωνήσετε την επόμενη σεζόν για να σας τα παραδώσουν.

Υπάρχουν και επιχειρήσεις οι οποίες έρχονται στον χώρο σας και πραγματοποιούν επί τόπου καθαρισμό των χαλιών και μοκετών σας.

Ότι και να επιλέξετε σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Χρυσός Οδηγός
Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ