Έχεις στολίσει φυσικό Χριστουγεννιάτικο έλατο; Μάθε πως θα το διατηρήσεις φρέσκο! | blog.xo.gr

Έχεις στολίσει φυσικό Χριστουγεννιάτικο έλατο; Μάθε πως θα το διατηρήσεις φρέσκο!

Σε δέκα μέρες έχουμε Χριστούγεννα, που σημαίνει ότι λογικά, όλοι πλέον έχουμε στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Μέχρι να ξεστολιστεί, θα περάσει περίπου ένας μήνας και αν έχουμε επιλέξει να στολίσουμε φυσικό έλατο, καλό είναι να φροντίσουμε να το διατηρήσουμε φρέσκο, ώστε να μη γεμίσει το σπίτι μας μέχρι τότε, με πεσμένες ξερές βελόνες!

Ποια είναι τα βήματα;

Καταρχάς, φέρνοντας το δέντρο σπίτι, χρειάζεται να το τοποθετήσουμε σε μία βάση με νερό, ώστε να «ενυδατώνεται» συνεχώς (όσο μεγαλύτερο είναι το δέντρο, τόσο περισσότερο νερό χρειάζεται καθημερινά, και ειδικότερα στην αρχή). Αν το δεν έχουμε κάνει, και το δέντρο μας είναι ήδη στολισμένο και δεν μπορούμε να το μετακινήσουμε, αυτό που θα βοηθήσει, είναι να ψεκάζουμε με λίγο νερό τον κορμό του, με προσοχή όμως ώστε το νερό να μην πέσει πάνω σε καλώδια ή σε ηλεκτρικά λαμπάκια.

Κρατάμε το δέντρο μακριά από καλοριφέρ, τζάκι, κάθε είδους θερμαντική μονάδα, ακόμα και από το φως του μεσημεριανού ήλιου!

Ένα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, είτε φυσικό είτε πλαστικό, δίνει την πιο χαρακτηριστική εορταστική νότα στο χώρο μας. Και σε περίπτωση που ακόμα δεν έχεις προμηθευτεί όλα τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, βρες στο xo.gr όλα τα καταστήματα πώλησης Χριστουγεννιάτικων ειδών σε όλη την Ελλάδα!

Καλές μας γιορτές!

Αναζήτηση στο Blog

RSS RSS feed

Αρχείο άρθρων

Πρόσφατα άρθρα

Ετικέτες (Tags)

Εγγραφή μέσω e-mail

Εγγραφείτε με το e-mail σας, ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα άρθρα του blog.xo.gr