Η νέα, επανασχεδιασμένη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης επαγγελματιών και επιχειρήσεων | blog.xo.gr

Η νέα, επανασχεδιασμένη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης επαγγελματιών και επιχειρήσεων

Με μεγάλη μας χαρά, λανσάραμε εδώ και λίγες ημέρες τη νέα σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης επιχειρήσεων στο xo.gr! Στόχος μας η αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας περιήγησης σε αισθητικό αλλά και λειτουργικό επίπεδο, ώστε να βρίσκεις αυτό που ψάχνεις ευκολότερα!

Screenshot επανασχεδιασμένης σελίδας αποτελεσμάτων

Πλέον στη νέα σελίδα αποτελεσμάτων υπάρχουν νέες δυνατότητες και βελτιστοποιήσεις στη λειτουργικότητα, όπως οι παρακάτω:

 • Λόγω αύξησης του διαθέσιμου χώρου εμφάνισης των επιχειρήσεων τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, πλέον όλα τα στοιχεία είναι πολύ περισσότερο ευανάγνωστα
 • Πλέον, μπορείς να δεις τις επιχειρήσεις που σε ενδιαφέρουν είτε με τον τρόπο που τις έβλεπες μέχρι τώρα (σε σχετική λίστα) είτε σε γεωγραφικό επίπεδο. Η νέα αυτή δυνατότητα βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας, δίπλα από τα φίλτρα και κάτω από την ένδειξη «Θέαση». Επιλέγοντας «Χάρτης» αντί για «Λίστα» μπορείς να δεις τις επιχειρήσεις που ψάχνεις, αποκλειστικά στην περιοχή που σε ενδιαφέρει και να επιλέξεις εύκολα τον επαγγελματία - επιχείρηση που σε εξυπηρετεί βάσει της διεύθυνσης της επιχείρησης του
 • Μέσω της ένδειξης «Δρομολόγηση» έχεις πλέον τη δυνατότητα (μεταφερόμενος στους «Χάρτες» του xo.gr) να βρεις πώς θα μεταφερθείς στην επιχείρηση που σε ενδιαφέρει, ορίζοντας ως αφετηρία το γεωγραφικό σημείο που σε εξυπηρετεί.
 • Εμφανίζεται το ωράριο λειτουργίας και η ένδειξη για το αν είναι ανοιχτή η επιχείρηση κατά την ώρα της αναζήτησης (για όσες επιχειρήσεις μας έχουν δώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία).
 • Διακρίνεται ευκρινέστερα η επιχείρηση που παρέχει κάποια προσφορά προς τους πελάτες της, με εμφάνιση της πρώτης από τις διαθέσιμες προσφορές της.
 • Στο κάτω μέρος κάθε καταχώρισης, εμφανίζονται αποσιωπητικά, τα οποία με το κλικάρισμα παρέχουν τη δυνατότητα στο χρήστη να μπορεί να αποθηκεύσει την επιχείρηση στο «Δικό του Χρυσό Οδηγό» ή και να στείλει email στην επιχείρηση (για όσες επιχειρήσεις μας έχουν δώσει σχετικά στοιχεία).
 • Η χρωματική κωδικοποίηση των καταχωρημένων επιχειρήσεων έχει παραμείνει η ίδια, και εμφανίζεται στο αριστερό μέρος, κάθετα: α) μπλε για τους χορηγούς, β) κίτρινο για τις επιχειρήσεις με προτεραιότητα και γ) γκρι για τις δωρεάν καταχωρίσεις.
 • Η σχεδίαση και υλοποίηση έχει γίνει βάσει των αρχών του Responsive Web Design, έτσι ώστε οι χρήστες του xo.gr να έχουν παρόμοια εμπειρία χρήσης και πλοήγησης τόσο από το σταθερό τους επιτραπέζιο υπολογιστή (desktop PC) όσο και από τις κινητές συσκευές τους (mobile και tablet συσκευές).
 • Πάνω απ' τα αποτελέσματα σε οριζόντια διάταξη υπάρχουν φίλτρα των αποτελεσμάτων αναζήτησης για την ευκολότερη εύρεση μίας επιχείρησης/-εων, βάσει κριτηρίων όπως:
  • Αν εξυπηρετεί η επιχείρηση τη γεωγραφική περιοχή αναζήτησης ή αν εδρεύει στη περιοχή αναζήτησης
  • Επιλογή ανάμεσα στις παρεμφερείς επαγγελματικές κατηγορίες που καλύπτει η συγκεκριμένη αναζήτηση
  • Αν διαθέτουν κάποια προσφορά προς τους πελάτες τους
  • Και πολλά άλλα κριτήρια, αποκλειστικά για μερικές κατηγορίες π.χ.: στην αναζήτηση ιατρών υπάρχει η επιλογή του αν ανήκουν στον ΕΟΠΥΥ, στην αναζήτηση εστιατορίων υπάρχει η επιλογή «κουζίνας» ή και φίλτρο δυνατότητας για on-line κράτηση κ.α.

Στη συνεχόμενη προσπάθεια για διαρκής ανανέωση και βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, ο Χρυσός Οδηγός συνεχίζει να προσφέρει αξιόπιστες πληροφορίες για κάθε επιχείρηση και επαγγελματία, με τον προσφιλέστερο τρόπο!

Αναζήτηση στο Blog

RSS RSS feed

Αρχείο άρθρων

Πρόσφατα άρθρα

Ετικέτες (Tags)

Εγγραφή μέσω e-mail

Εγγραφείτε με το e-mail σας, ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα άρθρα του blog.xo.gr