Νέα Δυνατότητα στο xo.gr: Διόρθωση Δωρεάν Προβολής | blog.xo.gr

Νέα Δυνατότητα στο xo.gr: Διόρθωση Δωρεάν Προβολής

Στα πλαίσια της συνεχόμενης βελτίωσης του xo.gr, τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας όσο και σε επίπεδο εγκυρότητας, πρόσφατα λανσάραμε μία νέα δυνατότητα!

Screenshot δωρεάν προβολής, στο οποίο φαίνεται από που είναι προβάσιμη η νέα λειτουργία

Πλέον, όσοι επαγγελματίες υπάρχουν στο xo.gr με δωρεάν προβολή, έχουν τη δυνατότητα να διορθώσουν τα στοιχεία τους με έναν αμεσότερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, στη σελίδα προβολής του επαγγελματία, πατώντας στην επιλογή "Διόρθωση Προβολής", ο χρήστης παραπέμπεται σε μία φόρμα προτεινόμενης αλλαγής στοιχείων, όπου μπορεί να προτείνει ποιά στοιχεία χρειάζεται να αλλαχτούν και με ποιό τρόπο. Κάθε συμπληρωμένη φόρμα δεν οδηγεί σε αυτόματη αλλαγή στοιχείων, αλλά ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα του Χρυσού Οδηγού, προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι πράγματι τα προτεινόμενα στοιχεία είναι τα σωστά. Μόνο στην περίπτωση της επαλήθευσης των στοιχείων από αξιόπιστες πηγές, δρομολογούνται οι προτεινόμενες αλλαγές προκειμένου να ανέβουν στη βάση του xo.gr.

Η ομάδα Βάσης του Χρυσού Οδηγού, επικαιροποιεί καθημερινά εκατοντάδες επιχειρησιακά σημεία, προκειμένου οι χρήστες του xo.gr να βρίσκουν πάντα ό,τι πραγματικά αναζητούν άμεσα και έγκαιρα. Άν όμως κάποιο επιχειρησιαμό σημείο, στην πορεία των ετών αλλάξει, εδώ βρισκόμαστε, με την πολύτιμη βοήθειά σας, για να το διορθώσουμε!

Αναζήτηση στο Blog

RSS RSS feed

Αρχείο άρθρων

Πρόσφατα άρθρα

Ετικέτες (Tags)

Εγγραφή μέσω e-mail

Εγγραφείτε με το e-mail σας, ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα νέα άρθρα του blog.xo.gr