Επαγγελματικός Κατάλογος

Ο Χρυσός Οδηγός στη νέα εποχή!

Την ώρα που οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν και ο διαδικτυακός καμβάς αλλάζει καθημερινά, ο Χρυσός Οδηγός, ο δημοφιλέστερος σε πανελλαδικό επίπεδο κατάλογος επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δίνει το τέμπο και ηγείται και της ψηφιακής εποχής.

Έχοντας διανύσει πορεία 40 και πλέον χρόνων, ο Χρυσός Οδηγός βαδίζει παρέα με τις νέες τεχνολογίες, ως οφείλει άλλωστε κάθε μεγάλη εταιρεία που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του τώρα. Το ρυθμό του σήμερα!

Μέσω του xo.gr σας δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσετε ανάμεσα σε εκατοντάδες κατηγορίες επαγγελμάτων για προϊόντα και υπηρεσίες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Παράλληλα με την αναζήτηση επιχειρήσεων, στο xo.gr μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να:

  • Βρείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα εφημερεύοντα φαρμακεία και νοσοκομεία, ακριβώς την στιγμή που τα χρειάζεστε
  • Κάνετε σύγκριση τιμών προϊόντων σούπερ μάρκετ, μέσω του supermarkets.xo.gr, ενός πλήρως ενημερωμένου παρατηρητηρίου τιμών
  • Έχετε στη διάθεσή σας τους χάρτες της Ελλάδας, μέσω των οποίων μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βρείτε οποιαδήποτε διεύθυνση και να λάβετε οδηγίες δρομολόγησης προς αυτή, συμπεριλαμβανομένων και των διευθύνσεων κάθε επιχειρηματικής καταχώρησης
  • Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης
  • Έχετε όλα τα παραπάνω στο δικό σας smartphone μέσα από τις εφαρμογές: Greek Yellow Pages και XrySOS που προσφέρει δωρεάν ο Χρυσός Οδηγός για όλα σχεδόν τα λειτουργικά συστήματα (iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry)
  • Αναζητήσετε τη φθηνότερη τιμή βενζίνης, βάσει του είδους βενζίνης (π.χ. αμόλυβδη 95 οκτανίων) αλλά και βάσει της τοποθεσίας που βρίσκεστε
  • Ενημερωθείτε για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
  • Αναζητήσετε οποιοδήποτε Ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ.) της χώρας
  • Προγραμματίσετε ποια ταινία θα δείτε, αφού εύκολα βρίσκετε τι, πότε και που παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Αν είστε επαγγελματίας ή έχετε δική σας επιχείρηση, ανακαλύψτε τώρα τι πραγματικά μπορεί να σας προσφέρει ο νέος Χρυσός Οδηγός στο adsolutions.xo.gr. Γνωρίστε όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και επιλέξτε τον αξιόπιστο συνεργάτη σας και στην ψηφιακή εποχή!

Χρυσός Οδηγόςhttps://www.xo.gr
Η συντακτική ομάδα του xo.gr, με αξιοπιστία και εγκυρότητα, συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με θέματα που σε απασχολούν. Στο blog του xo.gr, θα βρεις περιεχόμενο για τα πάντα! Από συμβουλές για την υγεία, την ομορφιά, το παιδί μέχρι χρήσιμα άρθρα για το σπίτι αλλά και συμβουλές για την συντήρηση του αυτοκινήτου σου.

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ